onsdag den 10. september 2014

Girls who like girls - Day 3: My girl crushes

Hey you!
Iaften vil jeg dele mine girl crushes med jer. De kendte. Jeg har sikkert glemt et par stykker, men disse chicks er nogle virkelig bare besat af. De der forfærdelige crushes hvor man slet ikke har en chance. I kender nok de fleste og endda måske dem alle. Så her kommer de:

Sigourney Weaver

Denne babe er den (næsten) den eneste grund til at jeg har set de første Alien film. Hun er så cool og super sexet. Kan huske en scene hvor hun kun havde trusser og tank top på. Fuck. Kunne se den scene flere gange, uden pis. Alien filmene er fra dengang min mor var teenager, så nu er hun vidst i 60'erne. Jeg er den til unge Sigourney.

Brody dalle

Dette crush er helt tilbage fra da jeg var omkring 15 år. Det var min veninde var den der præsenterede mig for The distillers, som var bandet Brody var forsanger i. Senere startede hun sit eget - spinnerette. Brody er så smuk. Hendes porcelænshud, sorte rodede hår, udtværede makeup og så hendes vilde stemme. Hun har kant og er lækker på sin helt egen måde.

Brooke Candy

Åh. Brooke candy. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Hun er fræk, selvsikker og fucking hardcore en, wild whatever rapper. Tag fx. bare hendes sang 'Pussy make the rules'. Hun er ikke bleg for at vise hendes krop frem og så ER hun bare indbegrebet sex - " I'm a grown queen, doing grown things". Hun er hverken lesbisk eller hetero. Hun er bare sig selv. Jeg har været sygelig betaget af hende, siden jeg faldt over hende på youtube. Jeg vil slutte denne tekst med et Brooke candy Qoute :" i got the pussy, i make the rules".

Frances Bean Cobain

Cobain. 
Frances er jo barn af kongen og dronningen af grunge ( Kurt cobain og Courtney Love). Frances er på alder med mig og hun har fået alle de smukke gener fra begge af hendes vilde forældre. Hun er utrolig smuk og har de vildeste øjne. Man bliver helt tryllebundet. Hun fik taget billeder af fotografen, Hedi slimane og de billeder er så fantastiske. På min gamle skole havde jeg billeder af hende ved min plads, som inspiration. Beauty.


Kate Moennig

Shane. De fleste (piger der kan lide piger) kender skuespilleren Kate og specielt hende som 'Shane' fra serien L word. Hun er super kær, har den fedeste udstråling og så er hun smuk oveni. Hun er har et 'rockstar' look og hendes personlige stil minder meget om 'Shanes'. Hun er grunden til at jeg fandt L word og blev afhængig af serien. Tjek hende  ud, for hun er god damn cool. 


Angelina Jolie

Hun behøver ingen forklaring.


Sara Quin


 Åh søde Sara.
Denne lille nuttede canadier, er den ene halvdel af bandet ' Tegan and Sara'. Siden første gang jeg hørte hendes stemme og derefter så live optagelser, så var jeg afhængig. Hun (og hendes tvillingesøster) er utroligt tanlentfulde og Sara har en helt speciel udstråling. Hendes rå frisure og lidt drengede stil passer så godt til hende og jeg var også inspireret af hendes stil i lang tid. Total nuttet og fin.

Yo-landi Vi$$er

Lille godte. Yo-landi er super freaky, kikset og overdrevet lækker på samme tid. I kender hende nok fra den vilde "white trash" gruppe fra Sydafrika. Hun har en to-die-for-body og man bliver virkelig hypnotiseret af hendes lyse forførende stemme. Frastødende og forførende. Mest forførende, men i starten skulle jeg vænne mig til hendes specielle look og damn. Derefter er man bare hooked.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar