onsdag den 20. august 2014

Read this.


Hey kære læsere.
Her er lidt selfies til jer, med mine hjerteformede solbriller og krøllet garn, lavet med mit nye krøllejern! Jeg ligner lidt en funky 70'er chick. Hvad synes I?

Til noget helt andet.
Jeg har en lille efterlysning på folk der gerne vil have taget nogle portrætter. Specielle ønsker modtages med kyshånd og jeg søger alle. Grunden til at jeg søger et par "modeller" er da jeg ønsker at øve mig i at tage portrætter og finpudse mine teknikker. Jeg har ikke taget billeder længe og jeg ønsker virkelig at komme igang igen. Da jeg bor i København, vil det være nemmest for mig at vi finder et location der, men det kan vi altid finde ud af. Jeg kan sagtens stå for styling, hvis dette ønskes.  Så hvis du ønsker dig nogle portrætter og samtidig at bruge et par timer med mig, så skriv endelig. Er i friske?

5 kommentarer:

 1. Åhh det vil jeg gerne, men bor i Godforsaken-Randers :-( Nå, men måske næste gang jeg skal til KBH? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en deal! send gerne nogle billeder til min facebook side (du finder den i højre side af bloggen) så jeg kan brainstorme lidt :)

   Slet
 2. Du må gerne bruge mig - jeg kan godt bruge nogle billeder til hjemmeside og/eller praktikansøgning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. OG de må meget gerne være lidt anderledes/edgy, så de ikke ligner et standard foto på en ansøgning

   Slet
  2. Fedt! Jeg vil rigtig gerne lave nogle fede billeder og som jeg skrev til Heidi, send nogle billeder til min facebook side, så jeg kan brainstorme lidt :)

   Slet